KITCHEN CONSULTANCY
"Professionele organisatie én reorganisatie van uw keuken"
Bent u opzoek naar een nieuw concept? Nieuw Menukaart?
Bij de opstart van een nieuwe keuken kijk ik kritisch naar de ruimte die er tot beschikking is.Ik kijk naar oplossingen en opties, welke ze binnen no-time in kaart brengen binnen uw keuken.
Wilt u personeel op de juiste plek zetten, functieprofielen opzetten of werkprocessen verbeteren?
Moet u kosten of tijd besparen tijdens productie, maar weet u niet hoe?
Keuken inrichten, keuken concepten, continuïteit binnen uw bedrijf, structuur in uw keuken organisatie en efficientheid in de personeelskosten?
Middels mijn ruime ervaring binnen het horeca branche zie ik direct op welke wijze de keukenapparatuur en benodigdheden het beste geplaatst kunnen worden in uw keuken, zodat enerzijds het keukenpersoneel elkaar niet onder de voeten loopt en anderzijds zoveel mogelijk rendement wordt behaald uit de structuur en inrichting van de keuken.
Door mijn ervaring en praktische en gerichte aanpak geef ik aan uw handvaten om effectief van start te gaan met uw nieuwe keuken en georganiseerd uw vak uiteoefenen.